WeersverwachtingIn Dubai is het eigenlijk altijd stralend weer. De weersvoorspelling voor de komende dagen vindt u hier.

 

 

  

Cannot get Dubai location id in module mod_sp_weather. Please also make sure that you have inserted city name.

 

 

Wat voor weer kunt u verwachte tijdens uw vakantie? 

In Dubai is het is over het algemeen warm en vochtig en er is bijna altijd zon. De lucht is meestal helemaal blauw, er is weinig bewolking. Dubai heeft soms enkele korte regenbuien, deze vallen erg onregelmatig. Het grootste deel van de regen valt tussen december en maart. Deze periode wordt vaak ook als de aangenaamste periode bestempeld, omdat de temperatuur dan afkoelt tot een aangename gevoelstemperatuur (gemiddeld 24 graden). Gedurende deze maanden is ook de spits-periode voor het toerisme (het hoogseizoen). 

Tijdens de herfst en winter periode kunnen de temperaturen 's nachts sterk dalen. We raden u aan om daarom ook wat warmere kleding mee te nemen in deze periode. Het is op zijn heetst in de zomermaanden dat is de periode van juni tot september. De gemiddelde temperaturen kunnen dan uitkomen op ongeveer 40 graden. Daarbij is er een hoge luchtvochtigheid.

Voorzorgen

Denkt u erom de juiste producten voor zonbescherming te gebruiken. Wij raden u een UV-bescherming met minimale SPF-factor 30 aan. Zorg daarnaast voor voldoende afkoeling en bescherming van het hoofd, om een zonnesteek te voorkomen. Wanneer u naar buiten gaat is het raadzaam om een fles water mee te nemen voor onderweg. Alcohol drinken in de zon zal extra uitdroging van het lichaam veroorzaken.

 

Was deze informatie nuttig?
(11 votes, average 1.45 out of 5)
Weersverwachting Dubai1.45 out of 51 based on 11 voters.


Vakantie Dubai Arke

Vakantie Dubai TUI Arke

Hotel, Appartement, Vliegvakantie, All-Inclusive
TUI Arke

Vakantie Dubai Sunweb

Vakantie Dubai Sunweb

Hotel, Vliegvakantie,All-Inclusive, Lastminute
Sunweb

Vakantie Dubai Vakantiestunt

Vakantie Dubai Vakantiestunt

Lastminutes, All-inclusive, Vliegvakantie, Excursies
Vakantiestunt

Vakantie Dubai 333travel

Vakantie Dubai 333Travel

Rondreizen, Strandvakanties, Hotels, Excursies
333Travel