Jumeirah open beachDubai heeft tal van prachtige stranden. De mooiste stranden vindt u hier.

 

 

 

 

Jumeirah Open Beach

Dit is één van de populairste openbare stranden vanwege haar goeie locatie langs Beach Road. Het strand is onlangs bekroond met een blauwe vlag (een eco-label/millieu-onderscheiding voor schoonste strand). Jumeirah beach wordt ook wel Russian beach genoemd, omdat het strand door veel Russische toeristen wordt bezocht. Jumeirah heeft een prachtig goudgeel strand, dat breder is dan de andere openbare stranden. Veel voorzieningen heeft het niet, maar er zijn een paar douches en toiletten verspreid over het strand. De winkelcentra en cafés van Beach road zijn op loopafstand.

Geopend

8:00 's tot 21:00 uur.

Kosten

Toegang is gratis. 


Al mamzar beachpark

Al Mamzar Beach Park

Al Mamzar Beach Park heeft maar liefst 5 stranden.. Dit unieke strandpark, ten noorden van Dubai Creek, is gebouwd als een soort schiereiland en heeft 5 stranden die in baaien liggen. Het Al Mamzar park is 106 hectare groot. Al Mamzar is zeer populair bij toeristen, ondanks dat parkeren en toegang betaald zijn. Voor de mensen die niet in zee durven heeft Al mamzar Beach Park 2 enorme zwembaden. Ieder strand heeft zijn eigen kleedkamers en douches. Het is ook mogelijk om chalets te huren en er zijn supermarkten en cafés.

Geopend

8:00 's morgens tot 11 uur 's avonds.

Kosten

Toegang kost 5 Dirham.

Gebruik van het zwembad kost 10 Dirham voor volwassenen en 5 Dirham voor kinderen.

Parkeren kost 30 Dirham (de toegang is dan gratis).


 

Umm Suqeim Beach

Umm Suqeim Beach

Wat Umm Suqeim Beach zo bijzonder maakt is de uitkijk op het beroemde Burj al Arab hotel, dat de vorm heeft van een zeil. Dit strand is vooral populair in het weekend. Het wordt dan voornamelijk bezocht door toeristen. De zachte golven van de Arabische golf maken Umm Suqeim Beach een perfecte plaats om te surfen of surflessen te nemen. Lessen moeten vooraf worden geboekt. Parkeren bij dit strand is, met name in het weekend, erg lastig. We raden u aan het openbaar vervoer te gebruiken of een taxi te nemen.

Geopend

Dagelijks, 24 uur.

Kosten

Toegang is gratis.


JBR Beach

JBR Beach

Dit strand is zowel onder de toeristen als onder de lokale bevolking erg populair. Het is gratis toegankelijk en ook parkeren is gratis. Op vrijdag is het strand het drukst bezocht. Op JBR Beach (Jumeirah Beach Residence) worden veel evenementen georganiseerd, zoals sportevenementen en autoraces. Hier wordt dan een gedeelte van het strand voor afgezet. Er zijn weinig faciliteiten op het strand aanwezig, zoals douches en toiletten, maar er zijn cafés op korte loopafstand van het strand.

Geopend

Dagelijks, 24 uur.

Kosten

Parkeren en toegang zijn gratis.

Was deze informatie nuttig?
(10 votes, average 1.20 out of 5)
Dubai strand1.20 out of 51 based on 10 voters.


Vakantie Dubai Arke

Vakantie Dubai TUI Arke

Hotel, Appartement, Vliegvakantie, All-Inclusive
TUI Arke

Vakantie Dubai Sunweb

Vakantie Dubai Sunweb

Hotel, Vliegvakantie,All-Inclusive, Lastminute
Sunweb

Vakantie Dubai Vakantiestunt

Vakantie Dubai Vakantiestunt

Lastminutes, All-inclusive, Vliegvakantie, Excursies
Vakantiestunt

Vakantie Dubai 333travel

Vakantie Dubai 333Travel

Rondreizen, Strandvakanties, Hotels, Excursies
333Travel