Tickets rondvaartenOntdek Dubai vanaf het water, tijdens een rondvaart langs de kust of een vaart met de yellowboat. Bekijk de prachtig verlichte stad tijdens een Dhow Dinnercruise.

 

  

 

Rondvaart / minicruise Dubai

Tickets rondvaart minicruiseBegin uw reis bij het prachtige Dubai Marina en vervolgens in open water waar u zult cruisen rond de verbazingwekkende Palm Jumeirah en Atlantis Hotel, waar u de gelegenheid krijgt om pauzeren om de perfecte foto's te maken. Vanaf daar vaart u naar het wereldberoemde hotel Burj Al Arab ( 7 sterren hotel), het  boegbeeld van Dubai. De tour gaat daarna terug langs de kust met de Koninklijke paleizen, Palm Lagoon.

Bestel hier uw Tickets


Yellow Boat

Houd u vast en zet u schrap voor deze stormloop op de zeeën van de Verenigde Arabische Emiraten! Een reis waar de schipper u laat zien wat The Yellow Boat kan doen - het reizen met hoge snelheid over het open water en scherpe bochten maken!

Bestel hier uw tickets


Avond Cruise en Diner

Tickets dhow cruiseEen traditionele Arabische show en  genieten van Arabische en internationale gerechten, terwijl u rondvaart langs de souks, banken, en de paleizen door het glinsterende water van de Dubai Creek. Een ontspannende 2 uur durende rondleiding onder de sterren onder het genot van internationale lekkernijen tijdens deze dhow cruise!

Bestel hier uw Tickets

Was deze informatie nuttig?
(11 votes, average 1.64 out of 5)
Tickets rondvaarten1.64 out of 51 based on 11 voters.


Vakantie Dubai Arke

Vakantie Dubai TUI Arke

Hotel, Appartement, Vliegvakantie, All-Inclusive
TUI Arke

Vakantie Dubai Sunweb

Vakantie Dubai Sunweb

Hotel, Vliegvakantie,All-Inclusive, Lastminute
Sunweb

Vakantie Dubai Vakantiestunt

Vakantie Dubai Vakantiestunt

Lastminutes, All-inclusive, Vliegvakantie, Excursies
Vakantiestunt

Vakantie Dubai 333travel

Vakantie Dubai 333Travel

Rondreizen, Strandvakanties, Hotels, Excursies
333Travel