Tickets AttractiesTickets voor de leukste attracties en bezienswaardigheden in Dubai, zoals het Wild Wadi waterpark, de Burj Khalifa het Aquaventure waterpark en Ski Dubai.

 

 

  

Tickets Wild Wadi Waterpark

Wild wadi TicketsHet Wild Wadi waterpark ligt  tegenover de prachtige Burj Al Arab, biedt 30 achtbanen en attracties voor het hele gezin. Wild Wadi heeft als thema het verhaal van Juha, een bekend personage uit de Arabische folklore. Uw kinderen zullen genieten van de activiteiten bij Wild Wadi inclusief race glijbanen en waterkanonnen! 

Bestel uw tickets nu online

 


Tickets Burj Khalifa

Tickets Burj KhalifaEen bezoek brengen aan het hoogste gebouw ter wereld? Kijk uit over heel Dubai vanaf dit grote middelpunt tussen de wolken, Burj Khalifa. Bezoek de 124ste verdieping zonder in de rij op uw kaartje te hoeven wachten. Bestel uw tickets online en u krijgt ze via e-mail toegestuurd.

Bestel hier uw tickets

 


Tickets Aquaventure Dubai

Tickets AquaventureGeniet met het hele gezin van een plons in het nummer 1 waterpark in het Midden-Oosten. 17 hectare waterplezier voor alle leeftijden. Voel de gigantische adrenaline-kick wanneer het water u door de glijbanen lanceert door lagunes gevuld met haaien of vlieg samen van de duoslide naar beneden. Aquaventure park hoort bij het Atlantis de Palm.

Bestel hier uw tickets


Tickets Ski Dubai

Tickets Ski DubaiEen dagje shoppen en skiën? In the Mall of the Emirates kan het allebei. In dit ultieme indoor skipark kunt u skiën op uw eigen niveau. Er is keuze uit maar liefst 5 skipistes. Meer informatie over Ski Dubai vindt u op de Ski Dubai pagina. Bestel uw tickets van te voren, dan hoeft u niet in de wachtrij.

Bestel hier uw tickets

 

Was deze informatie nuttig?
(11 votes, average 1.73 out of 5)
Tickets attracties en bezienswaardigheden1.73 out of 51 based on 11 voters.


Vakantie Dubai Arke

Vakantie Dubai TUI Arke

Hotel, Appartement, Vliegvakantie, All-Inclusive
TUI Arke

Vakantie Dubai Sunweb

Vakantie Dubai Sunweb

Hotel, Vliegvakantie,All-Inclusive, Lastminute
Sunweb

Vakantie Dubai Vakantiestunt

Vakantie Dubai Vakantiestunt

Lastminutes, All-inclusive, Vliegvakantie, Excursies
Vakantiestunt

Vakantie Dubai 333travel

Vakantie Dubai 333Travel

Rondreizen, Strandvakanties, Hotels, Excursies
333Travel