Ski DubaiSki Dubai is een gigantisch overdekt skicentrum in the Mall of the Emirates (winkelcentrum) met 5 skipistes in het hart van Dubai-stad!

 

 

  

Skiën in Dubai?

Het is onvoorstelbaar hoe echt de skipistes lijken, van Ski Dubai. Als u even het dak boven uw hoofd vergeet waant u zich op wintersportvakantie. Het centrum beschikt over 5 pistes die het hele jaar bedekt zijn met sneeuw. Elk met een eigen moeilijkheidsgraad.

Skiën, snowboarden, rodelen, of gewoon spelen in de sneeuw. In een winterse setting skiet u tussen bomen en langs rotsen naar beneden over een lengte van bijna 500 meter en met een daling van 200 meter! Wanneer u beneden bent aankomen kunt u met de stoeltjeslift weer omhoog. Naast een prachtige skibaan vindt u hier ook een rodelbaan! 

 

Ski Dubai Tickets

Ontdek het ultieme indoor sneeuwdorp bij Ski Dubai, het eerste indoor ski resort in het Midden-Oosten! Test uw vaardigheden op de zwarte piste of oefen de bochten op de zachte hellingen voor beginners. Zowel ouders als kinderen zullen zich uitstekend vermaken in het grote interactieve sneeuwpark, dat met 3000 vierkante meter het grootste indoor sneeuwpark ter wereld is.

Bestel hier uw tickets:
LEES MEER>>


 

Lees hier meer over de Mall of the Emirates: Winkelen in Dubai

Was deze informatie nuttig?
(1 vote, average 1.00 out of 5)
Ski Dubai1.00 out of 51 based on 1 voters.


Vakantie Dubai Arke

Vakantie Dubai TUI Arke

Hotel, Appartement, Vliegvakantie, All-Inclusive
TUI Arke

Vakantie Dubai Sunweb

Vakantie Dubai Sunweb

Hotel, Vliegvakantie,All-Inclusive, Lastminute
Sunweb

Vakantie Dubai Vakantiestunt

Vakantie Dubai Vakantiestunt

Lastminutes, All-inclusive, Vliegvakantie, Excursies
Vakantiestunt

Vakantie Dubai 333travel

Vakantie Dubai 333Travel

Rondreizen, Strandvakanties, Hotels, Excursies
333Travel