Over Dubai

Dubai informatie en tips. Hier vindt u alles wat u over Dubai weten wilt. Over de geschiedenis van Dubai, de islam invloed van de Islam in Dubai en alle belangrijke reisinformatie. We vertellen u graag waar Dubai Ligt en op onze interactieve kaart vindt u ook de buurlanden. Op deze manier gaat u goed voorbereid op vakantie.

Kijkt u ook eens in onze andere categorieën om nog meer over Dubai te weten te komen.

Waar ligt Dubai?Dubai ligt in het Midden-Oosten. Dubai is een van de zeven Verenigde Arabische Emiraten. De naam van de hoofdstad is dezelfde als die van het emiraat. De precieze ligging vindt u op de kaart hieronder.

KaartDit is Dubai op de kaart . Hieronder ziet u de ligging van Dubai op de wereldkaart. Is Dubai een stad of een land? Wat zijn de buurlanden?

InformatieGaat u op reis naar Dubai, dan is het prettig als u op de hoogte bent van de belangrijke telefoonnummers, het tijdsverschil, de vliegtijd, de munteenheid, het voltage etc. Belangrijke informatie om bij de hand te houden.

GeschiedenisHet oudste dat terug te vinden is, uit de geschiedenis van de stad Dubai, zijn sporen van bebouwing. Ongeveer 2000 jaar voor Christus.

IslamIn de Verenigde Arabische Emiraten zijn sterke islamitische tradities aanwezig.

Vakantie Dubai Arke

Vakantie Dubai TUI Arke

Hotel, Appartement, Vliegvakantie, All-Inclusive
TUI Arke

Vakantie Dubai Sunweb

Vakantie Dubai Sunweb

Hotel, Vliegvakantie,All-Inclusive, Lastminute
Sunweb

Vakantie Dubai Vakantiestunt

Vakantie Dubai Vakantiestunt

Lastminutes, All-inclusive, Vliegvakantie, Excursies
Vakantiestunt

Vakantie Dubai 333travel

Vakantie Dubai 333Travel

Rondreizen, Strandvakanties, Hotels, Excursies
333Travel