RestaurantsEen overzicht van de Arabische restaurants in Dubai, de goedkoopste restaurants in Dubai en de beste restaurants in Dubai.

 

 

  

Arabische restaurants in Dubai

Arabische restaurantsAl Areesh

Al Areesh heeft een Arabische keuken die ook de authentieke specialiteiten uit de Verenigde Arabische Emiraten serveert. Prachtige gerechten komen hier uit de keuken, waarvan de meesten geserveerd met rijst. We hopen dat de smaakcombinaties u ook aanspreken. Al Areesh ligt aan de Dubai Creek (Shindagha).


Al HallabAl Hallab Restaurant

Al Hallab restaurants heeft 3 vestigingen in Dubai. Namelijk in Dubai Mall, Mall of the emirates en in Garhoud. Hier wordt het traditionele Arabische eten geserveerd voor een redelijke prijs. Een echte aanrader.

www.alhallabrestaurant.com


Al IwanAl Iwan

De Arabische keuken, maar met een 7-sterren sausje. Dit prachtige restaurant ligt namelijk in het Burj al Arab hotel. We praten dus wel over chique uit eten. Daar is de prijs ook naar.

Jumeirah - Al Iwan

 

Goedkope restaurants in Dubai 

Ravi restaurantRavi Restaurant

Is een Pakistaans restaurantketen met 5 vestigingen in Dubai, dat ook erg geliefd is onder de bewoners van Dubai. Het eten is erg lekker, maar soms wat zwaar en pittig. Het mooiste is dat u hier gemiddeld maar 10 euro per persoon hoeft af te rekenen na een avondje dineren.

Facebook Ravi GroupVisrestaurantThe Fish Basket

Is inmiddels uitgegroeid tot restaurantketen met meerdere vestigingen in Dubai. The Fish Basket serveert allerlei soorten vis, krab, kreeft, garnalen, mosselen, inktvis etc. De aankleding is matig, maar het eten is erg goed en ook goedkoop. De menukaart is erg uitgebreid en de vis is heerlijk. Ideaal voor de echte visliefhebber.

Facebook Fish Basket Restaurant


  

De beste restaurants in Dubai

Armani RestaurantArmani Restaurant

Het Armani restaurant hoort bij het Armani hotel. Het is gevestigd in de Burj Khalifa, het hoogste gebouw ter wereld. U begrijpt wel dat alleen het uitzicht vanuit dit restaurant al adembenemend is. Daarbij zijn het hotel en het restaurant ingericht naar de stijl van Giorgio Armani. U hoeft niet in het hotel te verblijven om in het Armani restaurant te mogen eten. De kaart is overwegend Indiaas en het eten is uitstekend. U moet vooraf reserveren.

Armani Hotel - Armani RestaurantRhodes twenty 10Rhodes twenty 10

Rhodes twenty 10 ligt in het Royal Meridien Beach resort en heeft de franse keuken. Het restaurant is groot, maar heeft door haar vormen een knusse en romantische uitstraling. Uitermate geschikt voor een romantisch diner of het vieren van uw trouwdag. De service is fantastisch en het eten nog beter. Dit restaurant is één van de zeven restaurants van Gary Rhodes, een bekende britse topkok. Wij raden u aan om ruim van te voren te reserveren.

www.rhodestwenty10.comTable 9

Table 9 by Nick and Scott

Alles is stijlvol, maar strak en modern in dit restaurant. Van het meubilair tot de tafel-aankleding en de prachtigste versieringen op uw bord. Verzorgd tot in de puntjes. De porties zijn klein, maar dat is zoals het gaat in de duurdere restaurants. Het eten is uitstekend. De chef-koks Nick Alvis en Scott Price hebben vroeger gewerkt voor Gorden Ramsey.

www.table9dubai.com

Was deze informatie nuttig?
(10 votes, average 1.20 out of 5)
Restaurants Dubai1.20 out of 51 based on 10 voters.


Vakantie Dubai Arke

Vakantie Dubai TUI Arke

Hotel, Appartement, Vliegvakantie, All-Inclusive
TUI Arke

Vakantie Dubai Sunweb

Vakantie Dubai Sunweb

Hotel, Vliegvakantie,All-Inclusive, Lastminute
Sunweb

Vakantie Dubai Vakantiestunt

Vakantie Dubai Vakantiestunt

Lastminutes, All-inclusive, Vliegvakantie, Excursies
Vakantiestunt

Vakantie Dubai 333travel

Vakantie Dubai 333Travel

Rondreizen, Strandvakanties, Hotels, Excursies
333Travel