Dubai Airport

De grootste luchthaven in Dubai is Dubai International Airport. Dit vliegveld ligt ook het meest centraal in Dubai, een paar kilometer van het centrum. Informatie en aankomsttijden Dubai airport.

 

 

Dubai International Airport

Dubai International Airport hoort bij de grootste vliegvelden ter wereld als het gaat om passagiersverkeer. Het aantal passagiers blijft nog steeds groeien, ondanks de financiële crisis. In de eerste helft van 2013 verwerkte het vliegveld al 32,6 miljoen reizigers. 

Het vliegveld heeft 3 terminals, maar werkt nu aan uitbreiding. Terminal 1 is voor de internationale vluchten. Terminal 2 voor de low-budget vluchten en enkele vluchten in het midden-oosten. Terminal 3 is voor de vluchten binnen de V.A.E.

Uw vliegtuig komt waarschijnlijk aan bij Terminal 1. Bij aankomst op Terminal 1 wordt u geleid naar de bagagehal, waar u nog belastingvrij tabak, sigaretten en parfum kunt kopen. Daarna komt u langs de douanepost voor paspoortcontrole. 

Visum Dubai

Voor uw vakantieverblijf heeft u in Dubai geen apart visum nodig, mits u een Nederlands paspoort bezit. Bij de douane krijgt u een stempel in uw paspoort dat als visum geldt en waarmee u 30 dagen in de Verenigde Arabische Emiraten mag verblijven.

 

Taxi vliegveld

Na de douanepost loopt u het vliegveld uit naar de taxistandplaats. Dubai International Airport ligt maar 5 kilometer van het centrum van Dubai. Veel mensen nemen daarom een taxi van het vliegveld naar hun bestemming. Kijk op onze pagina over het taxivervoer, Taxi Dubai.

Auto huren

Bij de veel aanbieders van autoverhuur kunt u regelen dat er een auto voor u klaar staat op het vliegveld. Kijk op onze pagina Auto huren Dubai.

Hotel Dubai Airport

Terminal 1 heeft een eigen hotel, het Dubai International Airport Terminal Hotel. Wanneer u erg laat aankomt of wanneer uw vakantieverblijf erg ver weg is dan kunt u hier een nachtje overnachten. Kijk naar de aanbiedingen voor dit hotel, of naar één van de andere hotels in de omgeving van Dubai International Airport.


Bekijk ook Vliegtickets Dubai en Hotel Dubai

Was deze informatie nuttig?
(0 votes, average 0 out of 5)
Dubai Airport0 out of 51 based on 0 voters.


Vakantie Dubai Arke

Vakantie Dubai TUI Arke

Hotel, Appartement, Vliegvakantie, All-Inclusive
TUI Arke

Vakantie Dubai Sunweb

Vakantie Dubai Sunweb

Hotel, Vliegvakantie,All-Inclusive, Lastminute
Sunweb

Vakantie Dubai Vakantiestunt

Vakantie Dubai Vakantiestunt

Lastminutes, All-inclusive, Vliegvakantie, Excursies
Vakantiestunt

Vakantie Dubai 333travel

Vakantie Dubai 333Travel

Rondreizen, Strandvakanties, Hotels, Excursies
333Travel