Dubai is een indrukwekkende stad in een prachtig emiraat. In deze reisgids vertellen we u er alles over. Gaat u op vakantie naar Dubai, dan is het goed om al wat meer over dit prachtige emiraat en Dubai stad te weten. Dubai heeft meer dan alleen hoge gebouwen en luxe hotels..

Dubai informatie

Dubai ligt in de Verenigde Arabische Emiraten. Op onze pagina 'Over Dubai' vindt u alles wat u wilt weten over het emiraat en de stad Dubai. Waar ligt Dubai en waar liggen de Verenigde Arabische Emiraten? Dubai op de kaart en beknopte informatie over Dubai. Dubai informatie geeft u alle reisinformatie zoals de tijd in Dubai en welke reisdocumenten u nodig heeft. De pagina 'Over Dubai' vertelt u meer over de geschiedenis van Dubai en het islamitische geloof. Wat voor weer wordt het eigenlijk in Dubai als u vakantie heeft? Lees erover in Klimaat Dubai en de bekijk ook de weersverwachting voor de komende dagen.

Wat is er te doen in Dubai?

Dubai heeft vele bezienswaardigheden en er is veel te doen. Alle informatie over excursies Dubai, sightseeing Dubai en de bijzondere bezienswaardigheden vindt u hier. U heeft vast wel eens gehoord van de palmeilanden en de Burj al Arab, maar kent u ook de Burj Khalifa, het hoogste gebouw ter wereld? En als u naar Dubai gaat moet u natuurlijk het Dubai Museum gezien hebben en een woestijnsafari maken! Op onze pagina over de stranden van Dubai vindt u een selectie van de mooiste Dubai stranden.


Skyline Dubai

Dubai tips

Alle tips en adviezen om goed voorbereid op vakantie gaan vindt u hier. Het openbaar vervoer, de bus en taxi Dubai, u leest er hier alles over. Wilt u liever zelf een Auto huren in Dubai? wij werken samen met de beste aanbieder in huurauto's. Maar u vindt hier ook de beste tips over het eten in Dubai, cafés Dubai en de trendy nachtclubs. Sporten in Dubai zoals duiken, snorkelen, golfen, mountainbiken en fietsen in Dubai, wist u dat u in Dubai kunt skiën? Lees erover bij ski Dubai.

Reizen naar Dubai

Wij helpen u bij het boeken van uw reis naar Dubai. Wilt u een vliegvakantie Dubai boeken of een lastminute? Op deze pagina vindt u de goedkoopste aanbieders. U vindt hier ook de aanbieders voor het goedkoopste hotel in Dubai, maar evengoed vindt u hier informatie over de 5 -sterren hotels en zelfs het 7-sterren hotel in Dubai. Houdt u meer van een eigen plekje, kijk dan bij appartementen. Deze website helpt u bij het voorbereiden van uw vakantie of reis. Heeft u bijvoorbeeld al gedacht aan de juiste reispapieren, uw ticket en een geldig paspoort of een visum? Heeft u de wereldstekker in uw koffer? We wensen u alvast een prettige vakantie naar Dubai...

Was deze informatie nuttig?
(3 votes, average 5.00 out of 5)
Dubai vakantie5.00 out of 51 based on 3 voters.


Vakantie Dubai Arke

Vakantie Dubai TUI Arke

Hotel, Appartement, Vliegvakantie, All-Inclusive
TUI Arke

Vakantie Dubai Sunweb

Vakantie Dubai Sunweb

Hotel, Vliegvakantie,All-Inclusive, Lastminute
Sunweb

Vakantie Dubai Vakantiestunt

Vakantie Dubai Vakantiestunt

Lastminutes, All-inclusive, Vliegvakantie, Excursies
Vakantiestunt

Vakantie Dubai 333travel

Vakantie Dubai 333Travel

Rondreizen, Strandvakanties, Hotels, Excursies
333Travel